Cum cumperi

Autoturisme, autoutilitare, camioane, echipamente. Acum. Aici.

...Doresti o masina care sa iti ofere confort, prestigiu, libertate, placerea de a conduce?

...Ai nevoie de autoutilitare, camioane, echipamente care sa contribuie la succesul businessului tau?

...Vrei sa faci o afacere buna?

Viziteaza parcul nostru in care se afla bunuri recuperate ca urmare a rezilierii contractelor de leasing financiar sau operational si alegeti autovehiculul sau echipamentul dorit. Profesionistii nostri iti vor acorda sprijinul necesar.

Cum pot cumpara masina/echipamentul care imi place?

Pentru a putea da posibilitatea tuturor clientilor interesati in achizitionarea bunurilor expuse spre vanzare pe site-ul rulate.unicreditleasing.ro sa vizioneze bunul dorit si ulterior sa trimita spre inregistrare o oferta de cumparare, pentru toate bunurile expuse prima data spre vanzare se vor strange oferte de cumparare intr-un termen de minim 48 de ore.

Ofertele se pot transmite prin intermediul formularului de pe site sau prin e-mail la adresa remarketing@unicreditleasing.ro Dupa expirarea termenului mentionat mai sus, se vor centraliza toate ofertele primite si vor fi anuntati clientii care au trimis cele mai bune oferte.

In situatia in care exista mai multi ofertanti care trimit oferte de cumparare identice ca valoare, acestia vor fi contactati de catre reprezentantii nostri de vanzari, pentru a trimite o noua oferta finala, in cazul in care raman interesati in legatura cu achizitionarea bunului respectiv.

Bunurile pentru care nu s-a primit nicio oferta de cumparare sau pentru care s-au primit oferte sub pretul afisat pe site, vor ramane in continuare la vanzare si vor putea fi achizitionate conform modalitatilor detaliate mai jos.

Recomandare: Inainte de a trimite o oferta concreta de achizitionare a unui bun aflat la vanzare pe site-ul rulate.unicreditleasing.ro iti recomandam sa vizionezi bunul in incinta parcului nostru auto din Parcul Industrial CTPark, Autostrada A1 Km 13.5, iesirea catre Ciorogirla, Cladirea B0, Comuna Dragomiresti-Vale, Ilfov.

Pentru suport si detalii suplimentare, precum si pentru oferta concreta, consultantii nostri aflati la locatia parcului auto va vor acorda tot sprijinul necesar. Multumim!

Modalitatea 1

In cazul in care esti de acord cu pretul afisat pe site, dupa vizionarea bunului in parcul nostru, poti rezerva imediat vehiculul, solicitand eliberarea facturii proforme. UniCredit Leasing Corporation IFN va confirma rezervarea prin eliberarea unei facturi proforme.

Ulterior, ai la dispozitie un termen de 3 zile de la eliberarea facturii proforma pentru finalizarea tranzactiei, in caz contrar bunul rezervat urmand sa reintre automat la vanzare.

Modalitatea a 2-a

Poti inainta o oferta pentru bunul care te intereseaza prin intermediul site-ului rulate.unicreditleasing.ro. In termen de 3 zile lucratoare de la inaintarea ofertei vei primi raspunsul UniCredit Leasing Corporation IFN la oferta ta. In cazul in care oferta inaintata de tine a fost acceptata, poti rezerva imediat vehiculul, solicitand eliberarea facturii proforma.

UniCredit Leasing Corporation IFN va confirma rezervarea prin eliberarea unei facturi proforma.

Ulterior, ai la dispozitie un termen de 3 zile de la eliberarea facturii proforma pentru finalizarea tranzactiei, in caz contrar bunul rezervat urmand sa reintre automat la vanzare.

Modalitatea a 3-a

In cazul in care exista mai multi clienti interesati de acelasi bun si ofertele depuse sunt identice ca valoare, UniCredit Leasing Corporation IFN poate anunta clientii interesati asupra unei noi strangeri de oferte. In cazul in care doresti sa cumperi masina in urma unei noi selectii de oferte, ne poti transmite oferta ta prin e-mail la adresa remarketing@unicreditleasing.ro

Pretul final de vanzare se stabileste pe baza celei mai bune oferte primite si aprobate de UniCredit Leasing Corporation IFN.

Poti opta pentru plata in numerar sau achizitia in leasing a bunului dorit (in conditiile in care bunul indeplineste conditiile pentru finantare).

IMPORTANT!

  1. Vor fi luate in considerare doar ofertele primite prin intermediul formularului de pe site sau trimise pe adresa de email remarketing@unicreditleasing.ro;
  2. Termenul de raspuns pentru ofertele de cumparare trimise este de maxim 3 zile lucratoare;
  3. Vor fi instiintati doar ofertantii castigatori;
  4. UniCredit Leasing Corporation IFN SA vinde bunurile in starea in care se afla si nu isi asuma raspunderea pentru starea tehnica sau estetica a bunurilor recuperate oferite spre vanzare;
  5. Bunurile vor fi predate catre cumparatori in starea in care se afla la data semnarii procesului verbal de predare-primire. In scopul evitarii oricaror neintelegeri cu privire la starea tehnica si/sau estetica a bunurilor, UniCredit Leasing Corporation FN SA recomanda potentialilor cumparatori examinarea acestora cu atentie inainte de a transmite oferta de cumparare.

Bunurile noastre le poti gasi in:

Parcul Auto A1

Adresa: Parcul industrial CTPark, Autostrada A1 Km 13.5, iesirea catre Ciorogirla, Cladirea B0, Comuna Dragomiresti-Vale, lfov

Bunuri disponibile: autoturisme, autoutilitare, echipamente

Program: Luni - Vineri 9:00 - 17:30 (pauza de masa: 12:30 - 13:00)

Telefoane de contact:

Te asteptam si iti dorim succes in alegerea facuta!